22.06.2007 г., 16:25 ч.

*** 

  Поезия
606 0 0
Вървиш ли, вървиш,
обикаляш Земята.
Изпращаш залеза,
посрещаш зората.
Вървиш ли, вървиш,
обикаляш Земята,
и мислиш, така
ще прогониш тъгата.
Давай, върви!
Плачи и се смей!
Върви, промени я...
щастливо живей!
Но запомни: всеки миг на суета,
всяка въздишка и всяка сълза.
Помни ги добре, защото си длъжен!
Защото, че си щастлив как ще разбереш,
ако никога не си бил тъжен?

© Фери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??