24.11.2007 г., 23:54 ч.

* * * 

  Поезия
600 0 4

Искам да искам да мога да бях
за да бъда и мога без да го искам 
ала бях ли такъв надали щях
да осъзнавам че мога да искам да бях.
Но не мога да искам да искам да бях 
защото ако можех да искам да искам
то с "искам" можех вече да бъда
но да бъда нямаше което вече бях
и което не исках да бъда но бях.
Но мога да не искам да искам да бях
което е и най-единствено възможно
защото не мога да искам да искам да мога да бях
защото винаги бях ще бъда и съм.

© Венелин Стоичков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??