9.10.2006 г., 13:16 ч.

* * * 

  Поезия
778 0 3
   Живееш, а след години няма да те има...
   светът ще бъде все такъв...
   ще се сменя лято с чудна зима,
   ще гасне залез като кръв...
   А тебе няма да те има,
   часовникът за теб ще бъде спрял...
   Животът вечно ще си взима това, което ти е дал!!!





  

© Вероника Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??