6.10.2006 г., 23:05 ч.

* * * 

  Поезия
613 0 1

На другия ден

Аз нямам думи да опиша,

какво си ти за мен?

Усмивката ти щом погледна-

сгряваш моя тъмен ден.

 

Не мога да нарисувам образа,

който ме плени,

но всяка нощ за теб бленувам-

ти сбъдваш детските мечти.

 

До мен стоиш,говориш,а аз не чувам.

Виждам само твоя силует.

Сърцето мое почва да тъгува,

защото след миг ще си далеч.

 

Стоя спокойна и нямам думи да опиша,

какво си ти за мен-

усмивка,трепет и въздишка?

Знам,че ще те зърна на другия ден

© Вилияна Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??