12.09.2006 г., 0:28 ч.

*** 

  Поезия
529 0 0
Обвий въздуха с ръце,
усмихни се на жаркото Слънце
не извръщай младото си лице,
а улови от вечността зрънце.

Прегърни мига отлетял
съхрани следата му неясна
замени пъплещата жал
с усмивката си красна.

Остави миналото да препуска
в колесницата на реалността
запази мелодията на цигулка
в дългия път към зрелостта.

© Деница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??