2.06.2007 г., 0:22 ч.

  Поезия
536 0 0
Аз не приличам на останалите,
о, всички ти го казват, знам,
но различни са по света петлите,
ех, и аз не съм никак ням.

Мъже, които обичат колите си,
                          повече от жените,
обръщащи внимание само на
                          парите и кавгите...

Сухи сърца,
кухи глави, галени с перца...
Всички са забравили,
че някога били са и те деца...

Аз съм различен,
харесваш ми много,
нали не съм неприличен,
не живея строго...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??