15.07.2007 г., 11:09 ч.

* * * 

  Поезия
477 0 0
Огън, звездици, самодиви, бистра вода,
все с такива приказки ни послъгваха...
ти с твоята любов ме изгори на клада,
а аз те нарекох месечина, зорница, 
сърце мое, пролетна роса...

Да съжалявам ли? Аз?!
Не виждаш ли, отворил съм гърдите си,
чакам те, ела, избави - застреляй ме, убий!
И без страх, нямай сълзи по очите си,
посипи погледа си върху тялото ми, 
                                  само с него го покрий...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??