16.05.2013 г., 15:24 ч.

* * * 

  Поезия
547 0 0

Обичах те,

заради твоята

Нежност,

Сила

и закрила...

Обичах те,

защото караш ме да чувствам се

                                     Красива...

Обичах те,

заради твоята

Милувка,

Целувка

и топлите обятия,

разтворени за мен...

Обичах те,

но ти ме нарани,

пробождайки ме

с „любовта” си!

Не трябваше да влюбвам се

                             във теб...

Но ти не ми остави избор...

Не трябваше да идвам

            аз при теб...

Но ти подлъга ме умело...

Сега си тъжен,

страдащ,

а аз...

Злодеят!...

Отдадох ти се цяла...

Такава – някаква...

Добра...

И нежна,

и невинна,

и с девствена душа дори...

А ти...

Ти нищичко не оцени!

 

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??