18.11.2006 г., 13:45 ч.

* * * 

  Поезия
545 0 3
И за мен раздялата ще бъде тежка,
но така е по-добре-
ти далеч да си от мене
и дано болката да спре.

Сърцето нарани отново,
когато с изневерите продължи,
върви сега при нея
и теб да те заболи.

Когато те молих да спреш,
ти просто махна с ръка,
а сега се молиш на колене
изневярата да простя.

© Росица Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??