2.05.2007 г., 11:24 ч.

**** 

  Поезия
1030 0 2
Съзираш ли във мен?!...
Откриваш ли дълбоко, онази обич-пъстроока?!...
Търсиш ли?...
                           Виж лицето ми! То ще бъде твоята посока...
Усмивка щом зад облаче наднича,
                            значи ме правиш щастливо момиче...


Като месечина и слънце,
                              като брат и сестра - нима не виждаш?!... НИЕ сме това...


Покажи ме във погледа си,
                                                открий се във мен,
                                                                                  опиши ме с душата си...
                мой миг си - жадуван и споделен:)

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??