Превърни се в тъжен спомен,
в миг потънал в забрава,
щом така ще си доволен,
по-добре да те оставя.
Нищо ли за теб не знача,
нищо ли за теб не струвам.
Няма повече да плача,
щом за теб не съществувам.
Ще си мисля, че те няма,
че си някъде далече,
а аз ще тъна в забрава,
щом не ме обичаш вече.
© Петя Маринова Всички права запазени