Лесно е... скочи!
Не е трудно... скочи!
Ще си жив... скочи!
Какво? Какво криеш в тези очи?
Не се бунтувай, не се моли... просто скочи!
Почувствай... по течението се пусни!
Обичай... тогава човек лети!
От тинята на омразата се измъкни...
Изплувай! Лъчите на слънцето усети...
После се усмихни... и скочи... и полети!
© Симеон Всички права запазени