27.05.2007 г., 9:13 ч.

* * * 

  Поезия
641 0 2
                 

Какво е туй привличане? Чудо, магия.

Не мога чувствата си да владея и да крия.

Кой си ти, незнаен, дошъл от небитието

и ми завладя изцяло душата и сърцето?


Кой си ти, настъпващ,  с думи случайни

настойчиво изтръгваш моите тайни?

Каква е тая канонада от въпроси?

Объркваш ме, та чак за милост прося.


А после? Мисли, чувства се преплитат,

минутите живот без жал изтичат.

Думите в главата - сами се редят,

но устните, стиснати до болка - мълчат.


Не паля свещ, седя сама във здрача.

Готова съм, но няма да заплача.

Защо ли хубавото идва все накрая?

Но пък накрая - хубавото ще позная!


Май само хленчех и се самосъжалявах,

някакво чудо да стане, все се надявах.

Чудото стана - събудих се вече,

За всичко ти благодаря, добри човече!!!


това е моето виртуално чудо-магия, провокирано от произведението на Таня Мезева 





   

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти Нели!
    Хубаво си го казала!
    Но често преплитаме виртуалното с реалното,а къде е истината?
    Може би само сърцето може да я открие!
  • Много е хубаво!
    Поздрави и на двете!
Предложения
: ??:??