29.08.2007 г., 0:15 ч.

* * * 

  Поезия
497 0 4
 

Коктейл от неприятности умело миксирам,

из премеждията разни смело  лавирам,

ще се боря със живота напук на съдбата,

но ще бъда победител Аз във играта.

Това, че живота си „гаден" наричам,                                         

съвсем не значи, че не го обичам.

Искам на съдбата си да бъда повелителка,

а на злобарите - звероукротителка.

Няма да  доставям на тях  удоволствие,

като им служа за вечно  продоволствие.

Като канибали да се самоизяждат,

един на друг гърлата да си преяждат.

По вълните на съдбата весело сърфирам,

по въжето на живота щастливо балансирам.


© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??