6.01.2007 г., 20:41 ч.

... 

  Поезия
756 0 3

Истински ли си или те измислих?

Не знам... така е по-добре да не узная.

Може щом от мечтите оживял си

да останеш с мен до края.

И открадвам миг от нежността ти.

Миг... а после... два.

Пияна чак от сладостта ти

крещи душата млада,

че жаждата за твоята любов ще ме отведе във ада.

Тупти сърцето, прошепва ти, че съм готова.

Готова съм за обичта ти,

готова съм да бъда твоя.

Само ми кажи: Истински ли си или те измислих....

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??