20.02.2007 г., 19:40 ч.

***  

  Поезия
602 0 7

Началото на всяка пролет е умора.
Пристига топлина,
от която ни боли.
Боли -
до степен на изгаряне.
Началото е болка.
А краят -
светла пепел,
в която въгленчета спят.

© Дачо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??