22.02.2007 г., 9:18 ч.

* * * 

  Поезия
1166 0 18

Аз пия глътките мълчание
от тишината между нас,
без звук,
без капка отчаяние,
че чувствата ми
нямат глас -
не се отронват през очите,
не влизат в дума
или жест,
стоят в безмълвие -
стените на моя дом
... за теб.

© Росана Терзиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??