22.02.2007 г., 23:24 ч.

**** 

  Поезия
519 0 2

Последна цигара

в кутията стои

и запаля ли и нея,

всичко с нея ще изпепели.

 

Ще остане само

празната кутия да стои,

напомняйки зловещо,

че нещо тук е имало преди.

 

Дори и таз кутия – от отрови - 

разказва истината за света:

как цигара след цигара

всичко преминава в пустота.

© Александрина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??