22.02.2007 г., 23:41 ч.

* * * 

  Поезия
501 0 1

 

По-добре си тръгни

сега, когато все

още аз те уважавам.

По-добре си тръгни,

недей да дълбаеш

в раната...

Не виждаш ли, че

любовта я няма вече,

че се нараняваме

единствено в нощта,

измъчваме се

и двамата проклинаме света.

По-добре да кажем "стига",

да си стиснем двамата ръце

и да си пожелаем всичко хубаво -

така е най-добре!

 

© Александрина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Свържи любовното отношение с обстоятелствата и ще постигнеш дълбочина.
Предложения
: ??:??