9.01.2004 г., 0:23 ч.

* * * 

  Поезия
2303 0 9

Две очи с възхита ме гледат,
но не искам от теб аз това,
погледни ти вътре в душата ми,
изречи ми красиви слова...

Две очи - красиви и нежни,
изпълнени с топлина...
Те дълбоко в мен се вглеждат,
далбоко в моита душа,
но не виждат те нищо - само тама!

Ах...не зная...ще отцелея ли така,
щом очите ти мили не виждат
в мен светлина...
Те вперени там са, в моита душа,
но не виждат те нищо - само тама!

Любовта си отива, отива си тя,
а с нея и живота отлита бавно с крила...
Ръка аз протягам, да хвана за миг любовта,
да мога да я задържа и запазя завинаги
...дълбоко в мойта душа!

© Мона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??