7.10.2005 г., 19:31 ч.

*** 

  Поезия
721 0 1

             Накарай дъхът ми да спре
             само със една целувка.
             Накарай тялото ми да потръпне
             само от едно докосване.
             Накарай сълзите ми да пресъхнат -
             ако можеш само с поглед.
             Накарай сърцето ми да затупти
             без думи - можеш ли?
             Накарай ме да бъда влюбена,
             да бъда себе си, да бъда истинска!
             Накарай ме да те обичам,
             както ти го можеш!
             ... Ако не можеш нищо от това -
             накарай ме да те забравя.

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??