18.07.2005 г., 1:13 ч.

* * * 

  Поезия
737 0 1

 

Ще си намериш,

някоя

и аз ще си намеря,

някой

живота ни

ще продължи,

без драми,

пак ще е очакван,

пак ще се смеем,

любим и тъжим,

пак някой ще ме гали,

на заспиване

ти ще целуваш

нечии коси,

ще превъзмогваме,

ще се опиваме

и пак ще сме щастливи,

може би....

 

 

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??