19.12.2005 г., 22:31 ч.

* * * 

  Поезия
763 0 1



Минали видения ме преследват,
не ми дават покой.
По петите ме следват
разбъркани във варианти безброй.

Сънувам сънища, които се сбъдват.
Странни асоциации в мен пребъдват.
Заплетени случки, които не мога да разгадая -
виждам лица, които не мога да позная.

Необикновенни неща се случват през нощта,
уж съм тиха и спокойна през деня,
а нощни сънища, видения ме гонят като гризящи-кошмарни
А в утриннта недоусмислени прозрения бушуват из главата ми - неразбрани тайни.

© Н Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??