20.06.2005 г., 23:50 ч.

* * * 

  Поезия
622 0 0
Липсвам ли ти?
Липсва ли ти нежността?
На мен ми липсва човека,
който ми каза, че ме обича
по свой начин, човека, чийто аромат
още усещам по кожата си!
Липсват ми изпросените целувки
и погледа пълен със страст и желание.
Тази твоя нежна усмивка,
по която разбирам,
какво искаш, какво усещаш
и дори какво мислиш.
За кратко бяхме заедно,
но успях да разбера
какво обичаш и какво не!
Мислех си, че ме обичаш,
но явно не те познавах до толкова.
Въпреки всичко, аз все още те обичам
и винаги ще бъде така!!! 

© Тути Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??