Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Марти дойде и ме целуна
и до стената той ме бутна.
С езика си в устата ми той шаваше,
а с ръцете – дънките ми сваляше.
Тогава очите си затворих
и цялата му се оставих.
Правеше ми нещо така прекрасно
на място топличко и тясно.
После дари ми прегръдка студена
и аз останах много разстроена.
Сега на други целувките си дава
и не знам къде ще му излезе края.
Но играчите така живота си живеят
и времето напразно си пилеят.
Не знаят те какво е любовта
и ще остареят в самота.
© Суси Всички права запазени