7.11.2005 г., 10:42 ч.

*** 

  Поезия
844 0 2
Обичам те,когато си ядосан
смръщил вежди.
Обичам те когато се усмихваш детски,
обичам те когато бръщолевиш,
обичам те когато се чумериш.
Обичам те всякак,какъвто си ти
дори наивно момче с големи мечти.
Обичам те когато ме обичаш,
обичам те когато щастлива ме правиш,
и не усещаш дори колко те обичам
такъв какъвто си.

© Нана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много си права
  • !!! ...както да си обичаш преживяните стихчета и да не ги променяш...просто да си ги усещаш...такива, каквито са
Предложения
: ??:??