22.12.2007 г., 19:51 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
701 0 13

Aко  ти  се  прииска  глътка  синьо -

потърси  ме.

Ако  не  ти  достигат  усмивки -

обади  се.

Ако  искаш  разходка  из  облаците -

аз  съм  насреща.

Ако  си  забравил  вкуса  на  целувките -

имам  тайна  рецепта.

 

Искам  да  ме  искаш,

но  да  не  искаш

обещания, вричане, вярност.

Искам  да  те  искам,

но  не  искам

да  очакваш  от мене  лоялност.

 

Обичай  ме  без  въпроси -

аз  те  обичам.

Не  ме  питай  нищо -

и  аз  няма  да  питам...

Просто  не  ни  било  писано -

ще  се  обичаме  "неосъществено",

но  истински.

 

(Може  би  прекалено  много  искам...)

© Валентина Драгнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??