7.11.2013 г., 22:59 ч.

* * * 

  Поезия
476 0 0

пребори се 

с мистериите на случайното

и тръгна пак...

към мен...

какво, че дълго бягаше,

много дълго те преследваше

чувството ти за вина,

много дълго 

те обвързваше

историята за любовта...

пребори се 

с мистерията на деня,

във който загърби всичко

и не пожела да видиш

друго нищо...

защото точно тогава прогледна

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??