Всяка секунда без теб ме убива.
Всяка минута със теб е живот.
Всеки твой поглед душата ми милва.
Всеки твой зов означава любов.
Всяка усмивка дарява ме с радост.
Всеки твой жест ме прави твой роб.
Всеки миг с теб е изпълнен със сладост.
Всяка целувка ти давам с любов.
© Димана Желязкова Всички права запазени