26.10.2009 г., 1:59 ч.

* * * 

  Поезия
327 0 1

РОЗОВО  И  СИВО

 

Рисувам розово по клепачите.

Малко встрани под тях.

По устните.

По върха на сетивата.

Режисьор на макиажа!

Рисувам ден.

И нощ.

Вибрация на светлина.

И светлосенки –

розовееща надежда...

Продължава да боли

недостигът на любовта –

акцент – Релефносиво!

Според дизайнерския вкус –

розово и сиво

е класика във жанра...

И в живота!

Витраж

на цветове – контрасти

и сенки – белези от рани!

 

Автопортрет...

 

© Радосвета Миркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??