30.05.2007 г., 13:59 ч.

* * * 

  Поезия
621 0 2
                                                               Кръговрат
                                                       
                                                       Споменът е лента
                                                       до чашата с кафе,
                                                       до него цвете и неотворено писмо...
                                                       Времето е сякаш спряло.
                                                       Къде е надеждата на пролетта?
                                                       Копнея в зелено - ласката на младостта!

                                                       Денят е скорост
                                                       до победата на вечерта,
                                                       до него прозорец и фар от светлина.
                                                       Благодарността е сякаш променена.
                                                       Къде е мелодията на света?
                                                       сънувам в синьо - наздраве за съня!

                                                       Животът е молитва
                                                       до масата с вино,
                                                       до него нож и път с формата на кръст...
                                                       Щастието сякаш е закъсняло.
                                                       Къде е поезията на сърцето?
                                                       пея в червено - награда за любовта!

© Айбигел айбигел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??