18.08.2018 г., 9:55 ч.

*** 

  Поезия
409 3 2

На рапаните 
в ушните миди
пеят сирени. 
Тази песен далечна 
като шепот е в мене . 
Чуй нежността 
на морето! 
Потопи се! 
Сякаш милувки - 
посягат вълните 
и с пръски 
от бялата пяна
целуват. 
Морето щади. 
Не повлича. 
И  се дави 
във себе си 
дълго, 
когато обича.

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??