Двадесет години мъж и жена,
двадесет години и любов една!
Щастливо семейство, прекрасни деца -
вие сбъднахте най-съкровената човешка мечта!
В дни тежки и леки живяхте,
във всички трудноси заедно бяхте!
Стъпка по стъпка, ръка за ръка,
справяте със всичко, сякаш ваш е света!
Днес хората ви се възхищават
и като вашето щастие си пожелават!
Като вас да успеят, като вас да градят,
да вървят заедно по избрания път!
(На майка ми и баща ми! Честит юбилей, обичам ви!)
© Таня Момчева Всички права запазени
Нека продължи вечно семейното ви щастие!
Няма нищо по-ценно в живота!