12.06.2017 г., 19:17 ч.

  Поезия » Източни форми
518 0 0

Какво в утеха ти остава, когато краят наближи?
Едната чест, добрата дума, която повече тежи
от всяка хула, всяка гавра, срещната по твоя път.
Човекът трябва с гордо чело и там, отвъд, да продължи!

08. 06. 2017 г.
Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??