27.02.2009 г., 18:08 ч.

* * * 

  Поезия
563 0 3
Нежна болка,
      сълза неизплакана,
скрити лунички във мрака.
Нежна болка,
       съдба недочакана,
умори се детето да чака.
Нежна болка,
        любов неизказана,
скрита любов и омраза.
Чака детето,
        застина зачакана,
стара жена беловласа.

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??