19.10.2010 г., 14:53 ч.

* * * 

  Поезия
536 0 4

Бавно приспивам деня.

Една болка

Задържа го буден.

Навярно за нещо скърби?

Аромат на тъга

Долавям отвъд.

Еднопосочни,

Жадни Мисли

Догонват се с

Нестихващо

Обичам те!

© Виолет Гаджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??