15.10.2010 г., 22:13 ч.

44 

  Поезия
615 0 5

Интересни цифри.

Събрани правят осем.

Ако започна суеверно

да ги смятам...

Отбелязват времето

за всеки от нас...

Някои ги забелязват,

други пък не...

Но времето върви

упорито напред...

Независимо от факта

дали се замисляш,

или не забелязваш

в работа улисан...

Но ефекта  един!

Усещаш ги!!!

Особено когато

ги носиш на плещите...

И най вече, когато

ти честитят приятели,

щастливо се радваш

и мъничко страдаш...

Няма начин, човешко е,

просто това са

струни в душата ти!...

А времето  свири

по тях своя тирада...

Но да отворя кутията

и ви почерпя с бомбони!!!

Напук на немотията

да си хапнем"Сезони"!!!

 

© Живко Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??