20.12.2011 г., 20:01 ч.

* * * 

  Поезия » Гражданска
333 0 0

Днес ми стана нещо ясно:

Че истинските и умни

хора поставяни са винаги на тясно.

 

© Ангел Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??