14.09.2013 г., 18:28 ч.

* * * 

  Поезия
378 0 0

Понякога копнея да съм огледало 

във стаята, в която спиш.

Не! Искам да съм огледало,

в чиито образ себе си да отразиш.

 

Ще се оглеждаш в онзи образ,

който аз съм сътворил.

Така ще отминават дните,

а аз ще съм щастлив,

че с теб съм бил.

 

Не! Искам да съм огледало,

в което всеки ден да се оглеждаш ти.

Така безмълвно ще признавам любовта си,

без никого от туй да го боли! 

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??