26.04.2008 г., 10:30 ч.

* * * 

  Поезия
721 0 1

Обичам те,

не разбра ли?

Обичам те,

не видя ли?

Обичам те,

чуваш ли?

Обичам те,

ще ти докажа.

За твоята любов

звездите ще смъкна.

За твоята любов

ада ще пребродя.

За твоята любов

света ще обърна.

А сега те моля:

"Обичам те"

и ти кажи.

 

© Павел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??