... когато аз те гледах така
и не виждах нищо друго,
ти пък не виждаше мен...
... сега е толкова тъжно,
че точно когато го забеляза,
реших да отлетя
да си търся щастието...
другаде...
... когато аз очаквах нещо,
ти очакваше нещо друго,
сега е толкова тъжно,
че не мога да споделя очакванията ти,
сега е толкова естествено...
вече да не слеем погледи,
че чак ми се иска
да полетя от щастие.
© Мария Всички права запазени