25.12.2009 г., 18:51 ч.

== 

  Поезия » Любовна
366 0 0
В сърцето ми се е заселил малък върколак,
той дращи вътре с нокти, когато се опитвам
да го забравя, потропва с крак,
дори и нощем не заспива.
Чете истории кошмарни,
понякога депресиран се свива,
но не излиза вън, не иска -
там, пиейки от мойта болка, се напива.

© Калина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??