6.02.2008 г., 17:39 ч.

* * * 

  Поезия
460 0 1

Виждам те в сънища, белязани с тиха тъга.

Откривам те в мисли, потънали в самота.

Докосвам те, мислейки за нежност облечена в хлад.

Прегръщам те, искайки да бъда сега твоя свят.

Желая те, но спирам порива луд -

да скрия спомена в себе си,

че не мен обичаш, а друг.

© Йордан Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасен стих!Много ми хареса!Поздрав!
Предложения
: ??:??