7.11.2012 г., 22:12 ч.

* * * 

  Поезия
339 0 0

Ще се опитам да съм сериозна,

ти много добре знаеш колко го мога,

ще се опитам 

да бъда до съвършенство,

ще се опитам да бъда

съвършено точна,

ти знаеш как го умея,

но застреляна от погледа ти

убийствен не мога да съм 

нито едното, нито другото,

мога само да се поваля,

пронизана от желанията ти,

които прочетох, разгадах

и също пожелах...

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??