9.07.2007 г., 13:31 ч.

* * * 

  Поезия
452 0 0
  ОБИЧАМ ТЕ
Дълго време се залъгвах.
Вярвях, страдах и си тръгвах.
Съществува ли любов - не зная,
но да си до мен мечтая.

Сега си ти далеч от мен
и мъката по тебе продължава ден след ден.
Копнея пак да ме прегърнеш.
Искам радостта да ми върнеш.

Защо така ме нараняваш?
Недей изобщо да се оправдаваш.
Във теб се влюбих случайно,
защото ми харесва лицето ти омайно.

Не вярвям на това какво говорят хората
и ще продължа да търся в теб опората.
Ти не си човекът, за когото те представят,
няма да им позволя в лоша ситуация да ме поставят.

Повярвай ми, че те обичам.
Наистина в любов ти се вричам.
Бъди до мен постоянно
и ме дарявяй с целувки непрестанно.

© Габриела Каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??