4.10.2007 г., 16:12 ч.

*** 

  Поезия
427 0 0

Трябваше ли тъй рано
аз да намеря скръбта;
трябваше ли тъй рано
да изчезне човек от света?!

Рано беше, но скръбта...
Тя не попита искам ли това.
Рано беше, но така...
не гасне тъй бавно една звезда.

Една звезда до снощи ясна -
като облака преди дъжда,
остави една луна неясна
да търси път към любовта!

© Соня Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??