28.11.2013 г., 16:41 ч.

* * * 

  Поезия
549 0 1

     You tube

Сърцето ми пее,

душата ми танцува,

разумът се смее,

мисълта пътува.

 

Музика звучи

в моите уши.

Светят ми очите,

гледат към звездите.

 

Певци и музиканти

показват ми таланти.

Емоциите са  в моята шепа,

целият свят е събран в нета.

 

Трябва само за миг,

да направя - клик.

Обикалям по света,

по красиви места.

 

На концерт отивам,

музиката избирам,

авторите също,

въздействието е могъщо.

 

Жанрове различни,

изпълнители митични,

хитове от сега,

реге от младостта.

 

Избирам си програмата

и почва забавата.

Всеки стил разнася нежността

по струните на моите сетива.

 

© Карина Кралева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красивото и доброто в интернета!!!Адмирации!!!Рядко се говори за нета в тази светлина!!!
Предложения
: ??:??