21.09.2011 г., 13:00 ч.

666 - айку 

  Поезия » Източни форми
481 0 2

 ДЪЖД

 

лястовичи криле

нарязано небе -

от болката плаче

 

+   +   +

 

изкъпано жълто

в отразено небе -

предсватбена есен

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??