16.02.2008 г., 21:43 ч.

* * * 

  Поезия
514 0 1

Когато делнични неща

вгорчават вкуса на живота,

когато делнични неща

изстискват сока на живота,

когато делнични неща

увеличават солта на живота,

когато делнични неща

до кисело ръсят живота,

направи се леко на ударен

и помни закона кулинарен -

няма нужда тъй излишно

да се страда -

от лимоните сготви си

лимонада.

 

© Люска Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??