Когато ми е тъжно,
си спомням...
как изчислявам
светлинни години
разстояние...
До моето сърце,
до моята душа,
народ и планета,
когато съм сама
в космоса вечен
поглеждам...
Мислено политам
в безкрая
на отминали
времена...
18.10.09г.
© Сириус Надежда Всички права запазени